render   Parkeren

Parkeren in de buurt

Het hotel beschikt niet over een eigen parking, maar gelukkig zijn er heel wat handige parkeeropties op korte wandelafstand. Wij lijsten ze graag even voor je op!

Gratis langetermijnparkeren

Gratis op langetermijn parkeren kan het beste op de stationsparking. Dit is op 400 meter van het hotel. GPS: Sint-Martinusstraat. Hier kan de auto probleemloos gratis blijven staan. Opgelet: zeker parkeren op de stationparking zelf en niet aan de rand van de straat, want hier moet de parkeerschijf dan gelegd worden.

Gratis 's avonds en 's nachts

Parking Korenbloem (GPS: Korenstraat, doorgang langs winkel Öz Market) ligt tegenover het hotel en is gratis vanaf 18u00 tot 9u00. Tegelijkertijd kan er twee uur gratis met de parkeerschijf geparkeerd worden. Hierdoor is het mogelijk om vanaf 16u00 hier gratis te parkeren. Ga je 's avonds lekker dineren? Leg dan alvast je parkeerschijf op 9u00 zodat je tot 11u00 hier probleemloos kan blijven staan. Bovendien gratis op feest- en zondagen.

Betalend parkeren

Betalend parkeren kan ondergronds op Parking De Klokke en Parking De Commanderie, beide vlakbij het hotel.

Parkeren op het marktplein

Parkeren op het marktplein raden wij af. Vanwege de vele evenementen die hier plaatsen, soms zonder dat het hotelpersoneel hiervan op de hoogte is, loop je hier toch al snel het risico op parkeerboetes en zelfs een weggesleepte wagen!

Fietsenstalling

In de ondergrondse parking 'De Klokke' (Klokkestraat) zijn fietsrekken waaraan fietsen veilig gestald kunnen worden. Deze parking sluit 's nachts.

Webdevelopment by CRE8.