render Meetings
render  

Meetings en zaken in het centrum van Bilzen

Meetings of afspraken in het centrum van Bilzen? Op zoek naar overnachtingen voor uw zakenpartners? Of misschien naar een leuke locatie om een voorstelling of receptie te houden? Natuurlijk kan dit allemaal ook in Hotel Beila! Wij bieden een trendy locatie voor al uw professionele noden aan. En dat pal in het centrum van Bilzen! Met of zonder overnachtingen inbegrepen. Contacteer ons en wij maken voor u een pakket op maat.

render  

Overnachtingen

Heb je zakenpartners die niet in de buurt wonen, die op zoek zijn naar een overnachting? Laten we samenwerken! Met onze speciale corporate prices werken wij voor u een oplossing op maat uit. Wij zorgen er dan voor dat hij of zij in alle comfort kan overnachten. Benieuwd naar onze prijzen? Stuur ons zeker een berichtje en wij nemen meteen contact met u op!

render  

Vergaderen in een bijzondere omgeving

Op zoek naar een trendy en leuke vergaderlocatie? Dat kan bij ons! Wij hebben echter geen vergaderzaal, maar voor u bouwen we onze loungebar om tot dé ideale meetinglocatie. Geen saaie, kale ruimte, maar puur design - zo wil iedereen toch vergaderen!

Tegelijkertijd bieden wij alle nodige faciliteiten: een projecteerscherm, WiFi, notitiemateriaal, dranken en indien u dit wenst: een lekkere maaltijd! Wij werken namelijk samen met enkele leuke restaurants in de buurt, die u graag verwelkomen met hun lekkere gerechten. Ook de ideale manier om even uit de vergaderruimte te vertrekken - hoe mooi het daar ook is - en een verandering in omgeving die dag te hebben. En dat op zeer korte wandelafstand! (minimaal 10 meter, maximaal 100 meter)

Benieuwd naar onze vergadermogelijkheden: contacteer ons via onze contactpagina!

render  
 
Webdevelopment by CRE8.