Toerisme Bilzen en omgeving

Bilzen bevindt zich op een 20-tal minuten rijden van Hasselt, Tongeren, Genk en Maastricht (Nederland). De ligging alleen al maakt van Bilzen een ideale uitvalsbasis voor jouw boeiende (mini)vakantie in Limburg.

Maar ook in Bilzen en de nabije omgeving valt er heel wat te beleven voor shoppers, toeristen, kunstliefhebbers, feestvierders en levensgenieters.

Het toeristische aanbod is groot en verandert regelmatig. Daarom zetten we hier enkel de toppers op een rijtje.

Toeristische evenementen in Bilzen

In Bilzen en de nabije omgeving vinden heel het jaar rond top evenementen plaats. Wil je hier geen seconde van missen en tot in de late uurtjes doorzakken? Boek dan op voorhand een kamer in ons hotel.

Je kan er je dag beginnen met een zalig ontbijt. Na afloop hoef je niet meteen naar je kamer. Ons restaurant is de perfecte hotspot om na te genieten van je dag, of je om de beste foto’s voor je social media fans uit te kiezen voor je ze post.

Winter evenementen Bilzen

Herfst evenementen in Bilzen

Zomer evenementen in Bilzen

Andere activiteiten in Bilzen

Meer info en details over evenementen in Bilzen vind je hier. Of volg ons op facebook.

Bezienswaardigheden in Bilzen en de nabije omgeving

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot er een event plaatsvindt om Bilzen te bezoeken. In de directe omgeving kan je het hele jaar architectuur, cultuur, tentoonstellingen... bezoeken.

Voor meer details kan je hier terecht.

Daguitstappen en toerisme in de buurt van Bilzen

Vanuit het centrum van Bilzen ben je op enkele minuten op de E313. Dit is de snelste weg naar toeristisch interessante steden in de onmiddellijke omgeving.

Genk

http://www.visitgenk.be/

Hasselt

https://www.visithasselt.be/nl

Tongeren

http://www.tongeren.be/

Wil je graag een bezoekje brengen aan Nederland? Dan ben je via de N2 op 20 minuten in Maastricht (https://www.bezoekmaastricht.nl).

 
Webdevelopment by CRE8.